Bleeding

I rasa risau sgt sbp ada bleeding...now im pregnant 5 weeks... Tetiba ada spotting kat panties..and ada keluar mcm jelly jernih color merah....apakah tanda itu? Hati i rasa takut n risau sgt? pls anyone explain

2 Balas

Dah bawa cek hospital/klinik tak, sis?

4y ago

Sy doakan juga utk syahzanani...jaga pemakanan yea...galakkan mkn makanan yg berkhasiat...adik jgn risau semua preggy x sama...mungkin yg tu darah implantation..klau masih keluar bnyak darah, adik terus p ke kecemasan...

pegi hospital