HB Low #38weeks

Tadi check HB low 9.7 je. Doctor bagi iberet untuk tambah darah. Hmm risauuu sbb dh nk due. Mommies ada apa2 tips tak untuk cepat naikkan HB. Baby skrg berat 3.3kg. Harap sgt boleh bersalin normal. Kalau czer nnt takut ada problem sbb HB sy low. ?????

31 Balas

saya lg lah dh di sahkn pembawa talasmia pula tu , tp sya sedaya upaya lah makan ubat mcm biasa 2 biji satu pg and mlm then mnum juga minyak kelapa dara ada naik sikit , makan jambu batu gitu huhu sya pun takut sis .