Ada tak ibu ibu yg klitoris sama seperti saya?

Tadi cek dgn doc. Doc kata as long as benda tu berada diluar, its okay. Klitoris tu jadi mcm ketulan daging. Ada yg macam ni tak? Saya cemas

7 Balas

Klitoris membesar ke? Masa pregnant je eh? Suara ada bertukar ke tak jadi garau ke. Sebab sy ada tengok 1 episod tanya dr imelda ada patient dia alami gangguan hormon dimana hormon lelaki lebih so certain benda dlm bdan dia jd berubah. Sis cuba cari kt utube episod tu . Cuba search tanya dr imelda episod berkhatan kalau xsalah. Dia ada explain...

4y ago

Dia x membesar. Kalau kita kopek dia akan berdarah. Tak suara saya x garau pun masa tu. Terima kasih ye. InsyaAllah saya akan tgk video tu ye. Tak tahu pulak dr inelda ada youtube hehe. Terima kasih banyak banyak ❤️🥰

Boleh membesar seperti ketulan daging saat hamil..sebab peredaran darah yg banyak...rasa x selesa..benda ni balik normal lepas dah bersalin

4y ago

Saya dah bersalin dah. 2 bulan sebelum bersalin dah hilang dah benda tu. Alhamdulillah. Tp doktor pun x tahu siap tanya saya apa benda tu haih. Tapi lepas dia bagi antibiotik, benda tu slow slow tanggal sendiri

Sis nak tanya.. klitoris tu rasa mcm ada daging kt permukaan faraj ke? Rasa tak selesa n rasa mcm ada benda nk terkeluar dr faraj?

4y ago

Susah saya nak tunjuk. Tp dia bukan dari faraj. Tempt tu husb selalu usik. Husb mesti tahu sbb agak mengganggu ketika bersama. Husb akan cakap tajam sbb gesel dgn ketulan daging tu

Sy ada google la.. tp mcm x bahaya.. cuma rasa x selesa.. tp nk thu jugak kan.. sapa yg penah alamai mcm sy jugak.

4y ago

Oo sis pun ada kena juga ya. Saya ingat saya je 😭 sbb doc pun x tahu apa benda tu. Tapi alhamdulillah dah hilang dua bulan sebelum saya bersalin. Skrg dh dpt cahaya mata 🥰

semoga dipermudahkan segala urusan sis. apa apa rujuk doktor la.

5y ago

aamiinnn. Dah rujuk tadi. hm

Semoga dpermudahkan segala urusan sis

4y ago

Alhamdullillah 🥰 terima kasih

Doc ade ckp x mcm mne ley jd cmtu?

4y ago

Doc pun tanya saya apa benda tu 😭 Saya lagi la tak tahu