Sunat bayi perempuan

Sy nak tanya ada tak ibu yg sama pengalaman macam sy. Masa anak sy 3 bulan, sy nk pergi sunatkan dia tp masa prosedur nak buat tu doc ckp anak sy takde klitoris so tak boleh nak sunat. Mcm mana ye ? Sy risau kalau effect masa besar dia nanti.

1 Balas

sama la dgn baby saya. klitoris tak nampak, 2 kali dah check. 😅 ni dia dah 9 bulan baru nak bawa pergi sunat. klinik yg saya pergi, doc tu cakap takpe kalau baby bawah setahun. tapi akan jadi struggle sikit lah, sebab baby dah besarkan.