Ketulan daging dkt luar punggung

Siapa ibu2 yg ada pengalaman ketulan daging dkt luar punggung mcm dlm gambar ni. Kecik mcmtu je tp dkt luar dan tak sakit pun. Boleh gentel2 lg. Risau lah.. Confirm buasir ke ? Nk jumpa doc tp mcm takut.

Ketulan daging dkt luar punggung
2 Balas

better pi check skrg tgh tak sakit. kalau dah sakit nanti susah pulak dear. Doc je boleh bgtau. Tp pengalaman keluarga sy yg selepas bersalin ada buasir luar, dia kata nak duduk tak boleh ni kan baring..sakit dia kata tp lepas habis berpabtang slowly buasir tu masuk dalam balik

baik pi cek