Buah pinggang baby dlm kandungan

Tadi buat detail scan, doc kata buah pinggang baby tak sama size, besar sebelah. Normal ke ?

2 Balas

Salam sis, mcmana skrg buah pinggang baby sis? Still bengkak? Dr ada bgtau apa2? Sya pun buat details scan doktor kata buah pinggang baby sebelah kanan bengkak mild... 1st baby sya slps ttc 9 tahun... Risau sgt sis.. Boleh share info sis...

4y ago

Ok sis, timekasih byk2..for now, mgkin sy belum contact sis lagi..tapi in case sy nak tanya apa2, sy pm sis ya..timekasih sgt2..semoga baby sis cepat2 sembuh, semoga dipermudahkan juga urusan sis sekeluarga..aamiiin

Doktor kata apa? Ada nak buat rujukan dengan pakar ke?

5y ago

Yeke..semoga dipermudahkan. Aamiin. Robillalamin