Syukur Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah selamat melahirkan baby lelaki pada jam 6.55 am tadi (11/10/2020), due 17/10/2020.. Petang ni insyaAllah boleh balik, tapi baby kena tahan wad sebab nafas laju, tadi baby memang berak dlm perut.. Doakan baby saya cepat sembuh & cepat keluar wad.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. Aamiin2 ya Rabbal Alamin..

Syukur Alhamdulillah
61 Balas

Tahniah selamat berpantang. Sy hari ni dah 38weeks baby xnk keluar lg ni😌

4y ago

tq sis.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin..