alhamdulillah

Syukur alhamdulillah selamat lahirkan baby girl 2.68kg pada jumaat 11/10/19 11.42pagi. Tumpah darah tp alhamdulillah semua selamat. Betul lah sakit beranak ni hanya Allah je yg tahu. Mmg sakit tp mummy kena kuat. Nak jumpa baby kena kuat ye mummy. Semoga semua urusan dipermudahkan ?

37 Balas

Sakit.. Tapi bila da tengok baby dan dengar tangisannya.. Rasa skelip mata hilang sakitnya.. sedar x sedar.. Baby sy da 26 hari..😊😇

Tahniahh..lahir awal 2 minggu ya?...mcm mna tumpah darah tu..sory tnye sbb first preg

4y ago

Bgus nya mak awak yg nmpk drah mngalir tu... Law sya masa tu kat dlm labour room then brsalin tgah mlm jam 12 lbh...nurse da siap keja... Sya stay blik sorng2 lar.... Husband pon stay luar blik x leh msuk...sya sndri trsa smcm jak mngalir kat bwah tu sbb tringat pesan nurse tu😂 masa tu risau panik pon ada tpi x trlampau pkir sbb masi lemah badan... Nak marah2 pon malas da... Janji tu nurse jahit balik da lar🤣 1 ary sya rsa pening2... Jaln pon cm siput da p tandas... Ary kdua syukur da ok skit x pening2... Tpi tu lar sbb kcuaian nurse bidan tu... Sya jdi trauma law time period bnyak drah... Risau x brtmpt... Tpi kuatkn smangat sja.

Tahniah. Selamat berpantang, lagi dua 2 hari due saya pulak 🥴

5y ago

Terima kasih. Wahh tak lama dah tu. Sy due patut nya 26hb ni. Tp baby nak kluar awal.

Sakit tpi teringat nak jumpa baby jadi Semangat hihihii

4y ago

Rasa semangatkan sbb ade seseorang yang baru akan masuk dlm hidup kita. Anak kita hehehe

Bestnye.tahniah sis.. Doakan saya juga.. dah 37weeks☺

5y ago

Thank youu 💕

Tahniah.. Baby awak tua sehari lah dr baby kite.. ❤️

4y ago

Wahhh yekee hehe sis pun tahniah jugakk

Alhamdulillah.. tahniah mommy. Selamat berpantang 🤗

5y ago

Terima kasihh 💕

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang

Sis kalau keberatan nk tanya. Tumpah darah sbb apa?

5y ago

Sy pun tktahu sis kenapa. Doktor takde bgtau. Cuma lepas keluarkan uri tu jd tumpah darah. Byk darah lekat dkt rahim.

alhamdulillah selamat berpantang