Baby Girl

Syukur alhamdulillah.. Selamat bersalin baby girl pd 25/12/2019 jam 11.18 am secara normal.. Berat baby 3.4 kg.. Tp baby kena masuk nicu sekejap sbb nafas berbunyi n laju skit.. Kena pkai oksigen n check paru2 takut ada jangkitan kuman.. Doakan baby sy xde pape ye mommies smua?

34 Balas

Syukur Alhamdulillah dan Tahniah, selamat berpantang mommy, sy doakan baby dan mommy dikurniakan kesihatan terbaik dan dipermudahkan semua urusan 🤲🏻 💖☺️