Bayi nafas laju, jangkitan kuman

Hai ibu², sy dah selamat bersalin.. tp baby admit ward sb nafas laju, n on antibiotik sbb kuman dalam paru2.. biasa berapa lama.. pergi tgk td pn habis tangan anak biru² sb jarum.. katanya 5hari.. lamanya 5hari....

1 Balas

masa ank kna jangkitan kuman pn lma kna tahan kat nicu.. sebulan dia kt nicu..x smpai hati tngok dia..sya mcm dh x pntang..ulang alik tngok dia kt nicu..sya doakan semoga ank sis cpat smbuh ya..

3mo ago

lamenye sebulan.. dengar 5hari pn rase dah lme..