terpaksa lepaskn

sye trpaksa gugurkn baby sbb keadaan kesihatan xmngizinkn ???sedihnya allah je yg tahu ....

18 Balas

sabar ye.. in sya Allah rezeki lpas nii,ada lagi yg terbaik sis akan dpt.. semoga sis cpt sihat yee .

5y ago

amin.... insyallah 😞

Salam takziah sis. InsyaALLAH ada rezeki yang besar sedang menanti sis. Saya doakan

5y ago

insyallah.... sye ad cyst both side and fibroid... takot membahayakn baby... kandungan dah 9 weeks da masa tu😢😢

Takziah, boleh sy tau atas masalah kesihatan apa tu? (Spy bole berjaga2)

5y ago

sye ad cyst both side dngn fibroid.....

Semoga cepat sembuh dan sihat,semoga sis dpt rezeki zuriat semula aamiin..❤

5y ago

amin.... semoga dipermudahkn allah😞😞😞😞

Takziah sis.. Semoga Allah gnti kn yg lebih baik utk sis nty.. 😢

5y ago

amin... insyallah 😞😞😞

Sabar ye sis. Moga sis cepat sihat & dapat rezeki zuriat lagi nanti

5y ago

insyallah semoga dipermudahkn 😞😞

Takziah..in shaa Allah..Allah akn gantikan yng lebih baik😢

5y ago

insyallah 😞😞😞😞

Sbr sis..mg sis kuat...with the big hug❤jg dri bebaik k..

5y ago

thanks yunk😞😞😞

Kuat ye sis. Allah ganti dengan yg lebih baik 😘💪

5y ago

doa2 yg baik3😞😞😞

Sabar ye sis.. moga diberi kesihatan yg baik utk sis..

5y ago

amin... thanks 😞😞😞