Perut kecik

Sye pregnant 13 weeks ..tpi perut tak membesar ..

3 Balas

It's OK jika ibu dan kandungan sihat. Syukurlah sbb awak hamil dan slim. Boleh pakai baju biasa lg. 😁

tpi risau jgak sbb xnmpak langsung .. cek2 tak rasa kedudukan baby tuu ..

2y ago

Takde masalah selagi bila scan okay, lagipun baby kecil lagi, kadang tertutup lemak dan ikut kondisi badan/perut individu. Saya 6m perut masih tak nampak, orang kata tipu mengandung dll. Tapi setiap kali scan alhamdulillah doktor puji baby semua cantik & okay & aktif. Tak perlu risau kalau doktor tak kata bahaya and so on. Fokus pada nutrisi baby dan enjoy your pregnancy. Semoga dipermudahkan

Normal sis. Saya 6 bulan baru nampak perut ☺️

2y ago

sye berat 54 .. sbb nafsu makan tu kuat asyik lapar je ..