Baby 19 minggu

Sye first time pregnant. Sye dh 19 weeks, tpi knapa sye x dpt rasa baby gerak dlm perut. Tpi scan dr, baby nmpak aktif je dlm perut.. Mmang normal ke?

9 Balas

sy 19 week dah rasa macam baby berpusing dalam perut . kadang dia tolak perut . kadang rasa dia tendang tapi tak kuat . normal ke ? firstbaby

normal sis baby kecik lg tu sabar la nanti 22 week pasti dah jelas sikit dy punya gerak

Saya anak first 20w baru rasa. Macam angin2. Normal je sis. Rata2 ada yang dapat rasa 23w above

sy pun 19w sis , tp tak rasaa pergerakan bby lagi . risauuu jugakk sbb baby first tkde pengalaman sngt

3y ago

Betul.. Sbb first time pregnant xde pengalaman sgt kita ni 😂

sy 19 week 3 days dh rasa 🥰 . Ank first jugk mybe perut sy nipis

Awal lagi tu. saya antara terlambat. Masa 24 minggu baru rasa

Normal..mungkin pergerakan halus2..ibu x brp terasa

normal sis. macam saya 20w baru rasa baby bergerak

nrml..4bulan ke ats bru dpt rse bgntg pd bdn msg2