5 bulan tpi perut kecik

Dh 20 minggu tapi perut kecik tak macam orang lain, sbb first time kee atau mmg normal cemni sbb sye tggi 163cm sbb suami pun pelik perut tak besar sgt

1 Balas

Kalau perut kecik tu rezeki hehe.. Perut kecik senang nk kurus balik awk patut bersyukur.. Saya 6bulan dh pregnant tapi buncitt jee.. Rezeki masing2, nnti 7 or 8 bulan nmpak la baby bump 🥰

3y ago

Betul asalkan kita rasa baby tu active, tu pun dh cukup.. Mesti excited nk ada baby bump kan ? Mcm saya tertunggu2 bila baby nk nmpak 🤣 Tapi bila dh nmpak baju semua tk muat dh hahahaha dari size S kena tukar L 😂😂