kencing kotor (warna merah darah)+ darah beku mcm ni)

Sye nk tnye,spe pernah kne kncing kotor (air kncing warna merah darah + darah beku ) khamis lps sye g hospital besr ,dia ckp uti biasa n bg antibiotik sahaja.dan di suruh follow up kk je.. sye dah cube minum air barli,air masak,air kelapa.tapi masih lagi kncing kotor dan keluar darah beku.penat sngt siang mlm pg ptg ulang alik tandas.spe ada petua untuk hilangkan kncing kotor ni ..

kencing kotor (warna merah darah)+ darah beku mcm ni)
4 Balas

Sy pn pnh kena jugak..azabnya tu tuhan je tau...pastu sy dtg g hosp..hosp kata kata ada duit lebih n nk cpt smbuh g beli ubat dkt farmasi..sbb ubat tu xda dkt hosp sni dia ckp..pastu dia tulis dkt kertas ROWATINEX ..pastu g beli la dkt farmasi nsib baik ada,tu yg pecahkn kotoran2 dlm kncing tu...n mmg kejap je hilang dh..pas mkn ubat tu kena mnm air bnyk2..kalau preggy xthu plk blh x mkn ubt tu..

5mo ago

Sis cuba tanya dkt doc or bt research dlu...lgi bgs tnya misi yg jaga sis la..