Bahaya ke kncing kotor

Sy pregnant 18week..hari ni checkup nurse bgtau kncing kotor.cara hilangkan kncing kotor#ingintahu

2 Balas

boleh jadi bahaya kalau dibiarkan lama tak dirawat, kuman tu boleh naik ke buah pinggang, itu yang bahaya untuk ibu & baby. selain antibiotics, sis boleh ikhtiarkan banyakkan minum air, supaya kencing banyak untuk flush out kuman tu. cut sugar & carbs at least untuk sementara. jangan biarkan panties basah. kalau duduk di rumah, biar anginkan je pun tak apa, kalau tak, kerap tukar. ambil probiotics untuk stabilkan semula microbiome dalam badan.

banyakkan minum air kosong n air bali tanpa gula.. saya pun ade kencing Kotor..saya minum air bali tanpa gula hari2..hrp mnggu dpn check up air kencing elok lh