bgi pndangan

Sye nk luah blh x..minta nsiht or pndgn blh..skrg musim pkp..rzeki ank sye ayahnya dpt cuti gak. Sme2 jge dgn sye..jd sye x lh pnat..tp syebsdih suami sye mcm x happy bile dgn sye n ank sye..ni ank first kami. ..bila pkp dilnjutkn..dye jd sdih..kurg brckp dgn sye..kbtuln sye tgh berpntg di umah mak sye. Dgn mak abah sye pun dye wat muka msm..x brckp ..sdih sye bile dye wat cm tu..sye tau dye rindu mak ayah n adik bradiknye dikmpung. Ye lh dh 2 minggu dye kt sini dgn sye n ank.. lg pkp dilnjjutkn lg 2 minggu lg dye sdih..kdg2 sye rse mcm x brguna jd isteri dye..knp org laib suami dye sronok dgn psgn n ank wlpun berjauhn dgn kluarga dye.tp sye tidak?? Huhuhy..sye korbnkn tenaga,kudrat sye mse brpntg ni dgn memasak pgi tghri ptg mlm..klo ikutkn memang x lrt.. tp fkirkn suami. ..tp ni yg sye dpt..sye sdih..

18 Balas

Lempang sikit suami tu. Tegur dia knapa dia nak masam muka? Rindu mak dia sgt ke? Anak mak? Time MCO nilah dia patut happy dpt enjoy baby dgn bini. Lelaki ni jgn bagi muka sgt. Lagi kita ni pompuan lembik2, lagi dia buat pgai x tentu nnti.

4y ago

Tu lah..mak sye pun ckp..mcm budk2 prgai suami ko ni..huhuhu.