Assalamualaikum sye nk tanya berat badan ibu hamil ye skg nie

Sye dpt tahu hamil. Sye dah buat timbang badan sye 80kg.. Betul betul x ibu tolong komen

46 Balas

Kwen 52kg 10w 57kg now 27w 55.5kg

msa buat buku 55kg skg 34 mnggu dah 69kg..

4y ago

sama ngan saya , setiap kali checkup mesti nak kena check BP 😂

masa booking 71kg .. skrng 31w 77kg☺️

4y ago

sy pun tak tahu macam mana jaga berat .. sy lapar sy makan je .. hehe takde control pun makan .. cuma sy xmakan malam 🤭 last makan pun sebelum pkul 8 🤗 haah berat kalau naik lebih dr trget dia mmg kene marah sis .. sbb dia tgk bmi kita brp dan dia tgk brapa kene naik dalam satu bulan or 2minggu .. macam sy kena naik 600g je dlm 2minggu🤭😅 tpi kbykn dkt2 bersalin ni berat smkin trun .. mcm sy pregnant ank first berat menurun .. yg second ni pun statik je berat nk dekat bersalin .. tak naik berat pun kene marah sis 😩😩

Tk fhm ape dia cakap 🙄

Buka buku 55kg skrg 30w 62kg

ckp apa ni kurang phm maaf