Assalamualaikum sye tanya nie darah apa ye

Sye baru pi tandas tadi ade darah macm nie apa ye

Assalamualaikum sye tanya nie darah apa ye
7 Balas

Hi Puan. Mohon puan menjaga sensitiviti pengguna lain dengan menanda ruangan yang disediakan NSFW (pilihan ini akan mengaburkan gambar). Puan boleh edit semula post ini & tanda pilihan yang disediakan. Terima kasih.

semalam saya ada checkup perut, masa kencing tgk seluar dlm ada spotting campur keputihan, terus bgtau doc. doc masuk muncung itik & tgk ada melecet. better sis pergi klinik refer doc terus/ terus ke emergency

Puan, 3 bulan lepas & 2 hari lepas saya perasan puan ada tanya soalan lebih kurang sama. Apa2 pun, sila pergi ke hospital segera di bahagian kecemasan. Jangan lupa bawa buku pink.

Macam keputihan tapi berdarah? Klu spotting, darah je. Mybe spotting jg ni. Mommy jaga diri ye. Jgn buat kerja yg berat2. Bykkn berehat. Stay safe mama❤️

klu boleh pegi emergency terus,tkut melarat.kan dlm buku klinik sdh ada tulis klu ada bleeding pergi segera ke hospital

terus rujuk doc sis...

bter rjuk doc sis