tido x selesa.

Sye alhamdulillah dh 17w 5 hari.. Tp tu lah msuk trimester kedua ni huhu nk tido x selesa btul lah.... Kiri x selesa.. Kanan x selesa.. Lentang pun x selesa.. Huhu.. Prut dh mula nampak.. Apa ptut sye wat.. Trbyg sye bile. Kndungan msuk trimester ke 3 nanti.. Mge sye enjoy2 kan.

2 Balas

Macam ni sis. Sebelum tido, mintak suami urut2 belakang badan dgn minyak yuyi. Bukak surah apa2 slow2. Letak bantal kiri kanan bawah kaki bagi selesa. Mengiring sikit. terlentang jgn ye sis. Tak elok tuk baby. Preggy ni kena korban sikit time tido tu. Tak lena sangat la macam sebelum ni. ☺ sabar ye. Enjoy your pregnancy sis 🥰

Suami sye jauh.. Pjj.. Bulan 11 bru jmpe. Huhu