amalan

Sye alhamdulillah dh 5 minggu 2 hari.. Anak first insyallah.. Tp tu lah knpe ye sye asyik trlalu pikirkn baby sye bile prut x sdp.. Sdgkn itu biasa bile di fasa awal ni.. X elok kan ibu2 sume.. Mcm ne nk elakkn dripd sye asyik fikir2 kn sngt.. Ade tip2 x ibu2..

2 Balas

Lbih kurang jer kite nie Sy 5weeks 1hari Awak dah wat buku ke Sama laa,perot kite pon sakit² Doa yg baik²,jgn wat kerja berat²😇

5y ago

Aah kan.. Insyallah.. Belum lg.. 8 minggu bru blh wat.. Awak dh wat?

Kena selalu fikir positif.. Inshaa Allah semua okay..

5y ago

Tu lah baik.. Think +..tq sis