rambut

sye ada soalan.. ada tak ibu2 yg berpantang rambut panjang.. sampai ke bawah punggung ..sbb rasa syg sngat nak potong.. sbb suami pon suka kalau sye rambut panjang.. ada dngar hari tu sepupu ckp nanti susah kalau rambut panjang.. jadi sekarang hati ni dalam 50 50? kejap nak potong? kejap taknak potong? kalau ibu2 selesa rambut panjang ke atau pendek ?

1 Balas

Sy takkan potong rambut .. Panjang smpai bawah punggung jugak ..Lgpun mak sy memang tk bagi potong rambut . Biar jer rambut tu .. Masa berpantang boleh ikat sanggul tinggi2 ..