potong rambut

betul ke time pregnant tak boleh potong rambut? saya rimas dah ni rambut panjang sangat.

3 Balas

macam saya sis,ibu saya tak bagi potong katanya untuk kesenangan kau gak nak bersalin nanty..time dah nak tunggu masa bila mandi isap hujung rambut selawat 3kali pastu time dalam pantang kita tak nampak benda benda halus nie time baby nangis teruk susah nak tdo libas rambuy kau dr hujung kepala dia sampai kaki dia pesanan mak saya,tapi sy bebel gak dalam aty mengarut lah apalah,yelah dh moden kan,kita ikut gaklah xpotong saya buat gak apa mak saya sruh,hisap hujung rambut pastu part anak nangis tu mmg btul tjadi kat anak saya sebab saya lupa nak tutup tingkp dekat magrib ha biasalah budak dlm pantang kalau dh kena camtu mmg melalak je lah..saya buat apa mak saya sruh alhamdulilah sampai habis pantang anak sy elok je xde nangis malam. (itu pandangan saya ye ibu ibu jgn kecam,nak ikut bole tak ikut xpe)

kenapa xblh potong rambut? benda auta buat apa nk ikut.

Tak pernah dengar pula🤔