stress

sya rasa sangat stress skrg ni.. time pregnant mcm ni sya tdk blh kawal emosi sya.. sya perlu kuat utk baby dlm kandungan sya tpi mcm dah tak sanggup.. berharap sgt Allah cabut nyawa sya selepas bersalin

2 Balas

Bawak istifar byk2 sis.. Sis perlu luahkn apa sis rasa.. X boleh begini nnt lesian baby.. Kdg2 air mata perlu utk rgankn sedikit bebanan hati... Kita ada sejadah....

Kenapa ni sis..jgn mcmtu..tenangkan diri ok..mengadu pd org tdekat..mgkin dpt mmbntu sdikit sbnyk.. (: