Saya 37week 2day tpi selalu strees

Saya nak luah kt sini😣😣😣Saya selalu stress lambat makan kebelakangan ni saya duduk rumah mrtua tpi sya tak selesa selama ni pun sya krja tidak lah kekok sangat tpi skrg sya suda bhnti sbb tggal tunggu hari nak bersalin Mcm mna ya untuk elak jdi stress ksian kat baby selalu tahan Lapar🥺🥺 sya dlm rumah Mcm org asing 😢 sbb sya tidak pndai bergaul #pleasehelp

2 Balas

duduk rumah mertua ni kena pandai bwk diri. jgn bagi alasan x pandai bergaul jadi xnak keluar dari bilik. pegi jela tlg mertua tu dkt dapur ke, teman die masak ke, teman tgok tv ke. borak2 jela hal2 biasa. rajin2 kan mulut bertanya, mak nak masak ape ke, nak tlg pape ke. kalau xde topic sgt, tye je mertua tu mcm mana dia bersalin kan anak2 die ke, tips masa pantang ke ape ke. nanti mertua cop awk sombong pulak. x nak bergaul dgn org. bila awk rajin borak dgn mertua, awk x perlu pon sampai nak tahan lapar. boleh je makan anytime awk nak.

2y ago

Tq sis nasihat sya Akan usaha 🥹

klu lmbt mkn lunch/dinner.. make sure ade roti ke bskut2 ke.. tak pun bli je karipap/samosa frozen... smentare nak mkn berat bley mkn2 dlu..

2y ago

Ok sis tq ☺️