HI MUMMY, Is it normal if rasa mcm senggugut sometimes. ?? Rasa perut mcm kena tekan dan menggigil

Sya pregnant 5 weeks

2 Balas

Insya Allah tak de pape. Sy baca pengalaman orang doc mereka cakap its a process. Rahim nak mengembang. Sy dah week 9 pregnant belum pergi klinik lagi.so sy baca pengalaman dalam ni sahaja. Sy pun ada cramp yang sama. Jangan risau banyak ye. Doa bnyak2 zikir jangan tinggal .usap2 perut zikir nya. Semoga ada rezeki kita 😇😇😇

segugut y kuat ke x

3w ago

tak kuat mana pun dia kadang kadang mcm menekan . lagi lagi time lapar