31 weeks, perut sakit tak selesa the whole night

Hi mommies. Currently 31w, sometimes selalu juga rasa baby mengeras. But now rasa mcm perut asyik sakit, ni the whole night perut rasa tak selesa, sakit, rasa mcm contraction kecik, constant lower back pain jugak, is it normal? My 2nd pregnancy, but i dont have experience mcm ni masa yg 1st tu dulu.

1 Balas

hi mom, kita sama mom, currently 31w, 2nd pregnancy.. experience sy baru beberapa hari lalu saya warded sebab bby kurg gerak dan aktif mcm biasa.. rasa perut selalu mngeras dan sakit smpi tulang pelvic ..smpi emergency tu, doc cek air kncing dan detect jangkitan salur kncing juga.. 2mlm warded utk cek jntung bby dan on antibiotics.. doc ckp, jgkitan tu bole effect dkt bby, tu sebab bby sllu mngeras dan rasa sakit..