tergelincir

Sya pg td trgelincir ..dpn pntu blik sbb trpijak kain lap kaki yg jnjs nilon tuu..tpi,,x trhempas sngt. Mcm slow jerr jtuh tuu..pha blah kiri yg trhempas skit tuu ..xpe kee? .xda bleeding .. .sbb tu ,sy pkir ok je.. .bgi pndapat skit..

2 Balas

Sy banyak kali tergelincir guna kaki belah kanan. Alhamdulillah setakat ni takde ape2. Cuma sakit dkt punggung belah kanan memang tak boleh bwk bincang 😅 tapi kalau jatuh terduduk, better gi jumpa doc. Takut jugak kan. Harap takde ape2 laa.

prgi je klinik.. kalau pregnant ni jatuh, refer dkter.. klau pape boleh btindak awal.. kita xtwu kt dlm cmne..