Jantung Kita And Bby

Ada x yg lagi truk dri sy.. Jantung x stabill bby pun mcm tu jga hmpir daa nak naik 160 mee 121 pdahal i x rasa yg bru hbis lari pun cuma pnt jerr... And ngantuk.. Lps tuu kencing mnis still x ok but I'll try my best blik nak buat.. Ujian bsp, sesiap yg ada problem lgi x ok dri sy cuba bgi tau sikit.. I x nkkk rasa mcm d dunia i sorang jeerr ada ujian mcm tuu.. I takutt... Ada x yg smpai nak beranak pun still mcm tuu i mean problem tuu x hilang2 lps skit demam pndai dtg2 mengejutt.... Tdi hbis tngan kita semua di jarum nyerrr di urat tngan sebelah ada 3 sebelah kiri pulak 2 sbb nurse kata dara x kluar... Smpai di cucuk2 pksa nyerr ya tuhannn... I rasa nak kluar air mata... Tda ja msa tu... Momies tolong doakan sy, doakan semoga kandungan sy juga sy.. Akan baik2 dan semoga juga demam kita di redah kannn... Sy takuttt... ??? Sbb daa nak masuk 7 bulan daa nii

1 Balas

Semoga dipermudahkan semuanya... jgn stress2 mommy 😊 Setiap orang pasti ada pengalaman yg berbeza...