Eksiden time hujan

Tdi lps blik keje eksiden naik motor,i preg 3 week,dada n perut mmng trhempas ats jln tar tu,blik check x de pendarahn tpi time nk kencing sakit sgt mcm x lawas,lpstu mlm ni tdi sye pegang area bwh tu ade mcm darah tpi x bnyk,sye keguguran ke?confius sbb darah nye sikit sgt

4 Balas

hi sis, preg 3 week sis kira dr first day last period atau dri doctor sis? sy confused skit🥺 sbb smpai hri ini dah 4w+ klau kira guna first day last period tpi due date period sy blm lagi, dlm 3hri lgi mcm tu.

Tolong terus ke hospital jika eksiden waktu hamil, sbb baby dlm rahim tu sgt2 fragile, macam2 boleh berlaku. Take care sis. Semoga baby baik2 sahaja.

Saya pun darah sikit 4w. End up gugur juga sebab banyak berjalan. Better ke klinik & beritau doktor accident mcm mana

refer kat hospital sis.