Keputihan Cair 32 Week

Maaf nak tnya ad tak ibu2 yg mcm sya? Keputihan xbrape byk wrna dy plak putih susu cmtu, and dy xkental dy cair...sya ni jnis xpkai slua dlam klo kt rumh so bile dy klua tu trase bsah, mcm mne ye? Normal ke mcm tu? Lgi 1 dy xbrbau pon...klau nk ckp tu air mani suami, xmngkin sbb sya dn suami dh 2 mnggu jgak la xbrsame...sbb sya slalu senak bile brsame...

1 Balas

kalau berlarutan,sis boleh minta pendapat nurse/doc masa checkup bulanan baby .