Ingin tahy

hello , sya nak tanya knpa ya slepas bersama hri prtama dsitu jugala keluar bercak darah seperti darah haid dan darah yang kluar tu panas keluar dari faraj #ingintahu

6 Balas

Klu prgnnt, x normal. Tkut ancaman keguguran..tp klu x pregnnt, Klu baru khwin, mgkin luka. Atau hormon x stabil. Tp klu dh lme khwin..sgt x normal..kne jumpa pakar sakit puan mungkin dr akan suggest buat papsmear..

2mo ago

@isna. Klu gi klinik, just ckp je nk check sbb ada pendarahan slepas brsama. Klu gi hospital, kne call dulu buat appointment. Ckp je bnde sbnar sbb klu kluar apa2 pndarahan slepas brsama tu sbnarnya red flag. Lagi2 klu drh byk dn byk kli trjadi