morning sickness

sya mula2 tahu sya prgnant sblm tarikh sya priod lagi 4 hari sblm tarikh priod sya dh dpat alahan yg sgt teruk.. sya gastric lpastu muntah stiap mlm smpai skrg lah .. skrg dh tukar ke pda pagi pulak.. ?wktu pagi lagi ssh.. xdpt nk bgerak lgsung.. ngilu dlm perut.. lpastu muntah2 lagi ... agak2 bila ye alahan ni nk hilang.. sbb sya bkerja shiff n cuti sya dh ambik hbis dah?..nk bhnti syg pulak dgn kerja..dh btaun2 kerja..?

2 Balas

normal sis . sama mcm sy😵 tabah je la . tk boleh buat apa da. dokter pn ckp normal diawal usia kandungan mmg kerap muntah😉

Sma la ng sy sis.. Ni msuk 14w bru la mkn, mnum x muntah.. Berat bdn smpai trun, dh kena bsing ng nurse.. Bertabah la sis