Morning sickness

Mommy week ke berapa hilang alahan ? Sya skrg 12weeks, alahan dari 6weeks Smpai skrg.

4 Balas

depends sis. kebiasaan masuk 2nd trim makin better. mcm sy now 13w kurang alah tapi kerap pening kepala. but selera makan makin ok. ada juga kawan and kenalan yg alahan sampai dekat due. jadi tak sama la setiap journey ibu2 tu. semoga kuat sis ❤️

7mo ago

Sya hrp alahan ni cpt hilang. terima kasih sis smoga sis pun terus kuat

Sy ada hari dia jgk.. kdg ok kdg muntah juga walaupun dh 15 weeks.. tp yg pastinya skrg dh selalu pening plak.. nk sujud time solat pun rasa melayang je

7mo ago

Sy x mkn ubat pun.. takot plk nk mkn2 ubat lain ni…jd layan je la pening tu😅😅😅

yang sulong dulu sampai 7bln . yg kedua ni 12 weeks dh okay . skrg dh 15weeks . makin okay . cuma kerap sakit kepala je .

7mo ago

lamanya awak 7bulan. lain org lain kan. smoga alahan Sya cpt hilang. Klau pening sis minum ubat x ?

16w