BOCOR AIR KETUBAN

Sya mngndung 18 minggu.. 17.1.2020 hr tu sya ada kekuar air ketuban...semlm dktor scan kata air ketuban baby hmpir x ada tp keadaan baby semua ok msa scan smlm...dktor bg tempoh 2 hingga 4 minggu nak tgok pkembangan baby mcm mana...soalan saya,ada tak cara nk tambah balik air ketuban sya sekarang?...hrap sngat ngan baby ni sbb ni 1st pregnant slps 12 tahun kawen.

2 Balas

sama mcm sy baru discharge dari admit hospital slps 3ari admit, result darah & scan semua doktor bgtau ok.. sy dlm Masa 24jam xde apa² infection.. dan dok scan baby pon alhamdulillah sihat.. cuma sy kena pantau lebih kerap oleh pihak hospital, risau air ketuban bocor semula.. sy diberikan ubat antibiotics supaya xkena infection. boleh sy thu mcm mane keadaan sis skrg?

Org kata mkn buah tembikai

4y ago

Tq sis..mudahan smua bjlan lancar