bleeding?

hai ibu2 semua. sy pregnant 36w1d..sya baru keluar hospital sbb ada darah campur keputihan..tpi doktor kata cuma rahim luka akibat keputihan..then slps 2 hari ni keputihan kdg ada campur sikit darah. adakah itu tanda tidak lama sya akan bersalin? sbb bila scan baby semua ok. air ketuban ok. semua ok..adakah kes mcm sy ni adalah perkara biasa? sy rsau sbb ini 1st kandungan.

1 Balas

Hai.. 36week tu masih belum dikira baby cukup bulan sbnarny..Kalau dh check hospital..n keadaan baby, air ketumban smua ok . Xde leaking.. rsenya itu hanya tanda2 palsu utk brsalin. Atau awak penat kerja..Klu awak ada turun tanda dgn ada rse contraction. Bru betul nk brsalin.. jgn buat krja2 berat tau. huhu doa semoga awak dpermudahkn urusan utk brsalin nanti..😄