air ketuban

Nak tanya macam mana cara untuk tambah air ketuban....air ketuban sya 3.62..... apa akan jadi yer kalau air ketuban kurang sekarang saya 24 minggu 4 hari

2 Balas

ehh kejap mcm mana thu air ketuban kurang.. 3.62 plak tu.. tu tahap bhya sgt dh sis... slalu nya bawah 8 dh kena pantau dgn doktor taw.. baby boleh lemas tkde oksigen n maut.. cuba tny doctor betul² berapa sbnrnya air ketuban.. minum air tembikai n air kelapa utk penambahan air ketuban

4y ago

Doc pakar ckp air ketuban x blh nk ditambah dgn minum air bnyk atau mkn buah mcm tembikai.

3.62 tu rasanya sikit sgt tu puan, doc x bgtau ape2 ke msa checkup biasanya kalau ketuban kurang dh kena masuk wad