Air ketuban rendah

sya gi scan tdi..dr kate air ketuban rendah dlm 6.7..sya dah 33 minggu..mcm mne cara sya nk naikkan air ketuban sya

18 Balas

sye xde msalah air ktuban .tp mase bsalin air ktuban sye memang byk .n doktor sdrii ckp bykknye air awk ...hahah ..sye minum air kelapa sejak 7bulan kndungan ..

sy pon alami jgk air ketuban kurg.. setiap minggu doc pntau.. sy amalkn mkn buah tembikai merah alhamdulillah air ketuban mkin bnyk..so kne amalkn smpai bersalin..

Samala .. Saya pun da 33mngu 6hari and doktor ckp air ketuban rendah , kna tngu smpi 35weeks .. If still sma dok kata kena incharge awal ..

5y ago

Makan tembikai merah sis, boleh tmbh air ketuban dan bykkan minum air masak

Kalau ikut pesan mak sy & search google, mkn buah tmbikai, minum air kelapa, air kurma & paling penting bykkn minum air 😊

Saya pernah air ketuban x byk, tpi doktor bg ubat dri farmasi hospital swasta tu jg.ubat apa sya x pasti sbb tahun lalu.

Minum air banyak2, makan tembikai merah. Boleh alternate ngan air kelapa tanpa ais tanpa gula

Tembikai paling berkesan stakat nie utk saya

Nurse x de ckp pape utk tmbahkn air ketuban?

5y ago

Ooo...sbb nk tau jugak nie...huhu

Mcm mna nak tahu air ketuban rendah??

5y ago

Masa scan nti doc akn ukur dlm kantung tu

Makan buah tmbikal merah. Mmg cpt