Sya mngandung dh 6 mnggu..sya rsa hppy sbb dpt mngndung utk kli k 2..tpi umur sya msih 18 thun..thun lps sya melahirkan ank sya yg sulung pda bulan ogos..skrang sya mngandung ank k 2.Tpi sya mngalami darah berwarna coklat dn skit pada bhagian perut tdi pagi..sya trus pigi hospital,rupa rupa nya kndungan sya dh tk slamat dn sya trus mcm rasa bengang..cubaan apa lagi allah bagi kat sya dn family sya??

21 Balas

Allahu,sabar sis,ada hikmahnya,saya pum kawen muda, anak kedua saya dgn kakaknya tak jauh beza dlm 6bulan macam tu terus dpt adik , 😅mulanya mmg stress , tapi dah redha,alhamdulillah takde pape , bukan senang ye nak menjaga anak kecik, rezeki kamu sis utk menjaga anak sulung dulu ,inshallah ada rezeki lain yg datang ,sabar tau