Ank 3 thun

Ank sya 3thun dya suka menagis dn mengamuk hampas barang,buat org ada ka ank yg lain mcm anak sya

2 Balas

3tahun brpa ya?normal je sis..dia tantrum.umur 3ke bwh masih tantrum normal.yg tak normal umur 4tahun ke atas.kmungkinan ada mslh lain seperti punca tantrum ialah kanak² speech delay atau ada mslh lain.ank umur 4tahun ke atas klau masih mcmtu tu bkn tantrum tp mslh perangai dia.biasa penyebab anak mcmtu perangai dia berkaitan dgn speec delay dan lain².hnya anak 3tahun ke bwh sj masih d anggp tantrum.

normal