Kandungan 5 minggu dan tompokan darah..

Sya mengandung 5 minggu 5 hari..2 hari lepas ada lendiran berwarna pink..dan semalam lendiran koko..dan hari ini cecair x pekat seperti darah dan lebih kepada warna koko cair atau wrna merah cair....cecair hanya keluar sesekali shaja dan behenti..apakah maksudnya..sya dah rujuk doc dan alhamdulillah kandungan ok tetapi doc x boleh nkn bgi ubat untuk kuatkan rahim disebabkan belum nmpak janin..hari ini msih lagi keluar cecair seperti gambar....

Kandungan 5 minggu dan tompokan darah..
6 Balas

Sblm ni sy pnh jdi mcm ni..p scan dc ckap kdgn ok..tp dy xbgthu jntug bby..time tu sy bru 8week..n selang 2 hri sy rsa skit..tp masa tu mmg dlm hti rsa cm ggur..sy g LB n yes ggur..so sis jgn buat kerja brt..jga mkn..