Darah warna koko

Hai mommies,is it normal klo kita buang air kecil keluar cecair warna koko ya??msok kali ni dah 3x keluar cecair tu...normal ke sbb saya ni 1st pregnant

2 Balas

Sy dulu pegi klinik. doct bg ubat kuat Rahim. then doct ade ckp, selagi tak de turun darah merah berketul, should be ok. jd Sy continue makan ubat kuat rahim sampai next appointment. tp utk tenangkan hati sis, pegi je klinik utk check-up. puas hati kte dpt tawu lebih details

ihh sama la.. klu buang air kecil baru kluar, time basuh tu.. risau jgk. sy dah 3 hari. tpi sy mmg dah mkan ubat duphaston sjak 5hri lalu.. prlu ka ke klnik lg atau tgu next apoimen sj. bingung nya