muntah darah 24weeks

Hai mommies... usia kandungn dah msuk 24weeks alahan muntah² dah tkda tpi awal pagi tdi sya rasa sakit sngt kat ulu hti sakit,pedis rasa nk muntah lpas tu sya mnum air sikit then ok ... tk lama lpas tu sya mnum madu ... tk smpai sminit saya muntah smua air dan madu yg sya mnum berserta darah ... lpas muntah sya keluarkn kahak pun still ada darah... normal tak org mngndung muntah darah... #pleasehelp #seriustanya

2 Balas

Saya pernah kene. Terus pegi klinik. Doc suspect ada luka dalam perut.

Mestilah tak normal. Pergi klinik sis