Harapan

Sya Harap, Sy Boleh Jdi Sperti Mommy2x yg Lain... 2 line UPT... I'm waiting For 4 Years To Become a Mom... Tp, Allah Blm Bagi Rezeki Lgi... ?

27 Balas

insyaallah sis sy doakan sis dn suami dmurahkan rezeki untk dpt ank nti amin

Insyaallah...semoga ade rezeki ank utk sis...saba usaha ye...Amin....

Sbr lah kakak sy 5thun menanti bru lekat skrg ank dia dh 3org dah

Semoga Allah murahkan rezeki sis n.suami utk dpt anak...ameen..

Insyallah , allah beri pada masa yang tepat dan sesuai ❤️

InsyaAllah mase tu Tak lame dtg .bykk bersabar yeah 😊

Insyaallah ... Bnykkn berdoa ☺️

Semoga diperkenankn.In shaa Allah.Aamiin

I.Allah.. Semoga awk dberkati selalu..

Semoga ada rezeki sis nanti, aminnn..