anybody 39 weeks and still waiting for the labour??

i'm already 39 weeks 2 days.. this is the 7th pregnancy.. now still waiting untill the sign to labour will be coming..pray for us.

17 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama dgn saya. This is my first pregnancy, takde any signs baby nak keluar cuma sakit pinggang and kat miss V tu pun kadang2. Normal ke mcm tu sis?

4y ago

Ya, better pegi kalau rasa tak selesa, smlm doc pon pesan begitu..sbb sis anak sulung kan?

Sama ahh due date 10/06 ni tapi takde sign2 nak branak lagi ni. First pregnancy risau juga d buat nya. Tinggal 2 hari kot

4y ago

moga dipermudahkan..insyaallah..

sama r da 39 weekz 3 dayz..baby bilo la nie nk bg tanda nk kua..mommy xsabaq nk ium2 dia nie😘😘

4y ago

Tu la.. last preg @38 weeks.. yg ni tak taw la..

🙋‍♀️ 39weeks3day.. Tgh tggu sign jugak.. This is my second bby after 9yrs 😉

Samalah.. Saya 39w5d..still menunggu.. Moga dipermudahkan urusan kita ye

4y ago

Mesti da bsalin kan?? Sy blom lagi

VIP Member

Wah, yg 7th dah 😮 semoga dipermudahkan segala urusan 😊😊

4y ago

Tq sis.. ya.. maybe the last one..hihi

wowww.....tahniah sis...moga selamat semuanya....

All the best! I am happy for you :)

VIP Member

All the best 💪🏻🙏🏻🎉

VIP Member

💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻