Baby Kecik

Salam mcm mne ye klaw baby kecik dri minggu spatutnya... Sya jmpa pkar tdi bgtaw baby sya kecik... Skrg sya mengandung dan 37minggu 2hari...dan air ketuban kurang sedikit... Lagi 2minggu sya kena jmpa pakr semula... Tanda2 nak berslin belum ada lgi.. Cuma mengeras waktu mlm sekejap je... Klaw ikut sye mmg berbdan kecik... Normal ke baby pown kecik dlm Kandungan...

2 Balas

Tkut jgak kena paksa bersalin awal.. Doktor ada ckp tadi... Kena induse plak tuu.. Sya tkut la anak first nie.. Xde pengalaman apa2...

4y ago

Sama2 😁

Mungkin jugak. Tapi kadang2 baby keluar besar jugak sis. Time scan tu kadang2 tak tepat.