Air Ketuban

Assalam smua, sya skrang dah 36 weeks, hari tu nurse ada cakap air ketuban boleh keluar sedikit demi sedikit..so, tdi sya tngok ada tompokan jernih dekat sluar dalam sya. Saya tak pasti tu air ketuban atau just keputihan, tapi selalunya kputihan warna putih pekat kan. Kemudian tompokan tu makin kerap plak kluar. Ada tak mummy2 yg pernah ada pngalaman air ketuban leaking skit2...share please...sya anak first tak brapa tahu sngt.

2 Balas

saya camtu tdi kluar sikit sikit dlm tempoh seminggu sebb tktau kan, tdi g pun kene bebel sikit sbb tk g hosp awal2 seminggu baru nak gi check. sy terus g hospital then kene bersalin 33weeks

Kalau tak yakin, pegi hosp terus sis

4y ago

Amiin in shaa Allah 🤗