?

sya doakan mommy yg tgah menunggu zuriatt cpt2 allah kurniakan zuriat aminn ? ... yg pnting slgi kta bergelar permpuan dan ad rahim in sha allah ? kta boleh dikurniakan zuriat cpt atau lmbt je allah nk bagi rezeki ? abaikan mulut2 makcik yg tnya kita bile nk ad anak mngkin blm rezeki kta in sha allah rezeki ad nnt ?

1 Balas

Insyaallah sis akan ada zuriat. Selain tu sis amal makan asid folic dan suami pun makan. Cepat sangkut sis. 😉