Maaf tumpang iklan

Assalamualaikum, maaf tidak kena mengena dgn pregnant atau bersalin tapi sy sedang mengandung 36weeks mencari rezeki dgn mencuba berniaga sendiri. Sejak PKP sy dan suami hilang pekerjaan, In sha allah ada rezeki dgn menjual Sambal Penyet buatan kami sendiri. RM10, luar Kelantan boleh pos, moga2 ada rezeki utk anak kami yg berumur 4 dan 3 tahun. In sha allah dgn kehadiran anakanda yg ke-3 Boleh whatsapp sy 0142198945 - Emy

Maaf tumpang iklan
1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan murah rezeki puan emy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers