IN SHA ALLAH

Semoga kehadiran Ramadhan ni ade hadiah terindah dari Allah buat kita yg sdg ttc. ? Aminn..

18 Balas

Aamin.. sye suggestkan awak try produk shaklee (esp+zinc) ...bagus Alhamdulillah ramai yg da berjaya dgn Izin Allah... kalo awak nak boleh ws sye 0133907228 (yana)

4y ago

aminn

semoga allah tiupkn roh malaikat kecil dlm rahim ibu2 yg menanti pada bulan ni .. aamiin ya allah ya mujib

4y ago

aminn aminn ya mujib

Moga dipermudahkan untuk kita semua yg tengah ttc ni.. inshaAllah aaminn 🤲🏻

4y ago

aminn.. ❤

aminnn .. saya doakann yg tngh ttc semua hamill dengan izin Allah aminn 😘

4y ago

aminn

Ameen...saya berharap sangat.. 2 tahun sy menanti..

4y ago

aminn.. moga ada rzki kita sis.. sy pn menanti

In shaa allah, amin ya rabbal alamin 🤲🏻

4y ago

aminn

aamiin ya allah ya mujib

4y ago

aminn

Aamiin. In Shaa Allah

4y ago

aminn

Amin bg yg masih ttc

4y ago

aminn

Aminn insyaallah

4y ago

aminn